Potřebujete poradit s objednávkou?

Zavolejte nám!
+420 734 429 111

Napište nám!
shop@darkovna.com

Dárkové koše

Slavnostní přípitek

1 195 

Elegantní dárkový koš je nejlepším dárkem k slavnostním příležitostem. Může se jednat o oslavu či Novoroční posezení, vždy obdarovaného okouzlíte. A co najdete uvnitř ? Jen ty nejlepší speciality z našich novinek i stálých produktů. Takže večírek může začít!

Skladem

  • Osobní vzkaz

    Dejte do toho kus ze sebe! Napište obdarovanému pár slov (max. 80 znaků), které přepíšeme zlatým perem na luxusní dárkovou kartičku (kartička je součástí balení vždy, můžete tedy vzkaz vepsat i vlastní rukou).

Popis

Dárkový neprůhledný box v černém provedení.

  • Bohemia Sekt Blanc De Noirs Brut. Má ovocně jemnou a elegantní vůni, v chuti je suchý, svěží, se sladkými taniny a štíhlým tělem. V závěru je patrný dotek původních modrých hroznůAtraktivní sekt v kondici „Brut“, jehož název „Blanc De Noirs“ znamená „bílé z modrých“. 0,75 l
  • Úžasná vepřová klobáska od českého výrobce. Dva kousky masové delikatesy připomínající svou chutí uherák, 100g
  • Mix řeckých zelených a černých oliv bez pecek v kořeněném nálevu, 150g
  • MLSNI SI. Masové korálky – mini klobásky, lahodně ochucené, lehce pikantní, trvanlivé. Výborná svačinka od českého výrobce, kterou ocení nejen páni! Vyrobeno ze 100g masa, 60 g
  • Křupavé solené mandle v dárkové plastové dóze, 100g
  • Mini okurky ve sladkokyselém nálevu od českého výrobce, 180g
  • Bramborové chipsy s lanýžem. Originál chipsy Quillo jsou zabaleny ve stylovém elegantním sáčku. 45g

Dárkové balení – luxusní mašle, sisalová vlákna jako dekorace, ozdobná dárková kartička (je možné přidat osobní vzkaz, který na kartičku ručně přepíšeme zlatým perem).

Tento dárkový box obsahuje kvalitní čerstvé produkty , které je vhodné uchovat v chladu. V letních měsících nahrazujeme za produkty trvanlivé. 

V případě, že některý produkt nebude momentálně dostupný, vyhrazujeme si právo nahradit jej produktem podobným ve stejné kvalitě. 

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.